Què és el Centre Habitus?

El Centre Habitus és un espai dedicat al treball multidisciplinari, que considera el cos com un TOT que requereix diferents solucions per a cada problema.

La nostra filosofia de treball, basada en la combinació de diferents disciplines, ens permet oferir servicios holísticos i personalitzats per a tots els problemes a què ens enfrontem al dia a dia.

El nostre centre està dirigit a tot tipus de persones que vulguin començar a cuidar-se i també a les persones que volen començar a fer activitat física i/o esport, a esportistes, i també a persones que es preocupen pel seu benestar i vulguin millorar des d’un estat físic i mental.

Nuestro centro está dirigido a personas que quieren empezar a cuidarse, a realizar actividad física y/o deporte, a deportistas, y también a personas que se preocupan por su bienestar y quieran mejorar desde un estado físico y mental.

Habitus està adreçat a persones que volen millorar el benestar des de l’activitat física i emocional.

Per què Centre Habitus?

Des del Centre Habitus proposem una metodologia que cerca millorar el rendiment i el benestar.

És en aquest àmbit on aportem un valor afegit ja que ens enfoquem en tot el procés d’acompanyament i assessorament

  • PROXIMITAT

Ens esforcem per fer-te sentir bé. Volem acompanyar-te i oferir-te la millor cura per al teu benestar integral.

  • MISSIÓ

Estem compromesos a satisfer les teves necessitats oferint-te una extensa carta de serveis per aconseguir el propòsit de l’equilibri físic i emocional que necessites.

  • PASSIÓ

La nostra professió és vocacional, per això ens apassiona. Confiem que l’èxit s’aconsegueix gràcies a la il·lusió, l’entusiasme, el compromís i la dedicació a la nostra feina.

  • DISTINCIÓ

Les nostres experiències vitals ens han ajudat a empatitzar amb les necessitats del client i això és un valor afegit que ens diferencia.

  • CONEIXEMENT

Som especialistes en massatge, Shiatsu, Ayurveda, shiatsu, esport, alimentació i tractament de les emocions. Ens comprometem a ser honestos, posem tot l’afany i il·lusió a continuar formant-nos, per oferir-te sempre el millor.

  • QUALITAT

Fem servir productes 100% naturals. Fem dels nostres massatges i tractaments una experiència satisfactòria.

Evaluació del cos

A la primera sessió fem una valoració per analitzar quines necessitats tens i quin dels nostres serveis podem oferir-te.

Utilitzem un enfocament integral.

Exercicis correctius

L’exercici físic rebaixa la tensió del cos i les emocions.

Alguns dels mètodes que utilitzem ens ajuden a millorar el nostre dia a dia i potenciar els nostres punts forts.

Corredores

Tant si ets un corredor experimentat com si acabes de començar, a les nostres avaluacions podrem veure en quins punts et podem ajudar a millorar.

Els nostres serveis
Llegir tots els articles