Centre Habitus

Centre Habitus

Centre Habitus2022-06-21T12:16:26+00:00

Què és el Centre Habitus?

El Centre Habitus és un espai dedicat al treball multidisciplinar, el qual considera el cos com un ‘TOT’ que requereix diferents solucions per a cada problema. L’enfocament del nostre tractament de cos sencer restaura l’equilibri, disminueix la tensió, redueix el dolor, alinea la postura, augmenta el rang de moviment i desenvolupa la força.

La nostra filosofia de treball, basada en la combinació de diferents disciplines, ens permet oferir tractaments globals i personalitzats per a totes les problemàtiques físiques amb les que ens enfrontem en el dia a dia.

El nostre centre està dirigit a esportistes consolidats o que vulguin iniciar la pràctica esportiva, i també a persones que es preocupen pel seu rendiment i vulguin prevenir lesions, o en el cas que ja en tinguin alguna, recuperar-se el més aviat possible.

Habitus està dirigit a esportistes consolidats o que vulguin iniciar la pràctica esportiva.

Per què Centre Habitus?

Des del Centre Habitus proposem una metodologia basada en l’experiència i coneixement del seu fundador en el tractament de lesions esportives i la millora del rendiment a través de disciplines paral·leles com la fisioteràpia, osteopatia, nutrició esportiva, podologia, preparació física, etc.

És en aquest àmbit on aportem un valor afegit, ja que ens enfoquem en tot el procés d’acompanyament esportiu: des de la prevenció de lesions, fins a l’execució del millor tractament multidisciplinari i la recuperació total. Amb teràpia activa des de l’inici.

Evaluació del cos

A la primera sessió fem una valoració de cos sencer per analitzar la postura i el moviment amb l’objectiu d’identificar la causa de la molèstia i centrar el tractament en alleujar la tensió.

Utilitzem un enfocament integral que restaura la mobilitat de les articulacions i redueix la tensió muscular, fet que permet moure’s amb més llibertat.

Exercicis correctius

Un cop rebaixada la tensió del cos, el proper punt a treballar és incrementar el control del nou rang de moviments a través d’exercicis correctius personalitzats.

Alguns dels mètodes que fem servir són el tractament miofascial pràctic, manipulació articular, mobilitzacions conjuntes, ajustos conjunts, tècniques miofascials, exercicis correctius, massatge de teixit profund, teràpia d’estirament fascial, etc.

Evaluació al corredor

Tant si ets un corredor experimentat com si acabes de començar, les nostres evaluacions de carrera t’ajudaran a trobar una manera individualitzada d’optimitzar la tècnica i construir una base sòlida per còrrer.

Els nostres serveis
Llegir tots els articles
Go to Top