El principal objectiu del Centre Habitus és ser l’espai de referència de Terrassa en tractaments personalitzats, innovadors i multidisciplinaris, acompanyant als clients tant en la pràctica esportiva i recuperació com en la seva cura física i emocional.

Serveis

Els serveis del Centre Habitus es basen en la filosofia de que tothom pot aconseguir els seus objectius i assolir un benefici a llarg termini si compta amb l’acompanyament dels professionals adequats, a més de la seva força de voluntat, esforç, i factors fisiològics i genètics.

Basem els nostres serveis en tres punts clau:

Esport

Treball multidisciplinari que integra la prevenció, detecció i el tractament de la lesió esportiva mitjançant l’aplicació de les metodologies necessàries amb especialistes en medicina de l’esport, fisioteràpia de l’esport, preparació esportiva i psicologia.

Salut

Aplicació de noves teràpies que ajudin a l’equilibri de l’organisme a través de diferents disciplines com l’osteopatia, l’acupuntura o l’ayurveda, juntament amb l’educació i el coneixement de l’alimentació de l’esportista amb nutricionistes esportius, i la prevenció i cura dels peus amb el servei de podologia.

Prevenció

Aplicació específica i global de l’activitat física en funció del moment i les necessitats del cos del client, ja sigui per a preparar-lo o per a adaptar-lo, i entrenaments personals per ajudar al manteniment i millora de la condició física.

Grup d’entrenament d’atletisme i preparació física

Gràcies a la nostra experiència esportiva en el món de l’atletisme, comptem amb un grup d’entrenament d’atletisme obert a tot tipus de nivells. Contacta’ns per a més informació.

Contacta’ns